date outfit quotev Toppolitikern gjorde en Sylvester Stallone: ”Jag vände medvetet på kepsen”

Skärmdump från filmen Over the Top med Sylvester Stallone. Foto: Youtube
  • otrohet dejting frågor nätdejting exempel Fredag 8 Jun 2018 dejta facebook dejtingsajt uppsala jobb 2018-06-08
dejtingsajt ukraina online bra dejtingsida unga jobb 37

dejta online gratis kärlek dejten dvd filmer HÄRNÖSAND Kommunalrådet Fred Nilsson (S) har skapat nya rubriker på grund av sin klädkod. Men den här gången ska det ha varit en medveten aktion. ”Det var en markering av mig”, säger han till nätdejting happy pancake.

dejting för hbt frågor Den socialdemokratiske toppolitikern Fred Nilsson, 67, kritiserades för två år sedan då han tog emot kryssaren M/S Birka med kepsen bak-och-fram. På Twitter reagerade bland andra Moderaternas riksdagsledamot Lena Asplund, Sollefteå, som skrev:

dejta svenska tjejer rhodos ”Nu kommer jag irritera många, att som kommunalråd ta emot ett stort kryssningsfartyg med bakåtvänd keps, inte ok!”

bra date tips stockholm Nu har Fred Nilsson gjort det igen – fast med glimten i ögat. Och även vid det här tillfället var det i samband med att en Birka-kryssare lade till vid Härnösand.

kulturell dejtingsida exempel – Den första gången hade jag ingen tanke på hur kepsen var placerad eftersom jag anlände i min cabriolet. Men när jag nu blev fotograferad igen så vände jag medvetet på den, säger Fred Nilsson till dejta grannen weizen.

dejta med iphone Han förklarar varför:

telefon dejting exempel – När Lena Asplund går ut och gör sak av det ville jag markera mot alla som pratar illa om sina politiska motståndare. Principiellt tycker jag att många fler ska skydda huvudet. Min läkare uppmanar mig att bära huvudbonad eftersom jag har ett förstadium till hudcancer. Min 90-åriga mamma har läst tråden på Facebook. Hon skickade ett sms och tyckte att den var rolig.

dejtingsidor norge yr Fred Nilsson, kommunalråd i Härnösand. Foto: Flickr

dejtingsida indie game  

pannkakan dejting jämtland dejtingsajter som är gratis online Inte populärt bland väljarna

dejting i luleå umeå På sociala medier bemöts dock Fred Nilssons tilltag mestadels negativt.

dejting helt gratis En läsare skriver:

dejta umeå energi ”Överlag, tycker jag att det är högt opassande att ha en keps bak och fram, samma vad det är för en person!!! Men att som Fred Nilsson gör, tycker jag inte är ok. Han borde ha ett bättre omdöme!!! Hur han klär sig privat, är hans ensak, men ska man representera en kommun, stad, eller vad det nu än är, så finns det faktiskt klädkoder!!!”

dejting mordet solna flashback En annan konstaterar i samma varningstecken nätdejting tips:

dejtingsajter 50 talet ”Barnsligt. Oavsett vad ska väl politiker föregå med gott exempel.”

date app gps Alla är dock inte negativa. En läsare skriver:

nätdejting kristen dagstidning ”Ni måste skämta, vad fasen spelar det för roll att han har kepsen bakåfram, eller för den delen har skäggstubb.”

dejtingsidor bc Fred Nilsson betonar att han följer proper klädkod på plats i kommunfullmäktige.

nätdejting gratis för unga – Alltid kavaj, men inte alltid slips där, om än ofta, säger han.

gratis ungdoms dejting

seriös dejtingsida gratis ziehen Det är inte bara Fred Nilsson som har som vana att vända kepsen bak-och-fram. Äldre läsare minns säkert filmen Over the Top från 1987 med Sylvester Stallone och Robert Loggia (Psycho II, Scarface) i huvudrollerna. Inför tävlingsmomentet hade Stallone som ritual att vända på kepsen, något som gav honom extra styrka.

hjälp med dejting frågor – Jag känner mig som en annan person, jag känner mig som en lastbil, som en maskin, säger Stallone i filmen om det lite udda greppet.

dejtsidor för funktionshindrade

dejtingsidor sport fotboll Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

bästa dejtingsajt gratis yrkesutbildningar Mer från Nyheter Idag