dejta göteborg x2000 Toppolitikern gjorde en Sylvester Stallone: ”Jag vände medvetet på kepsen”

Skärmdump från filmen Over the Top med Sylvester Stallone. Foto: Youtube
  • dejtingsajt otrogen dejtingsajter helt gratis saker Fredag 8 Jun 2018 otrohet dejting frågor nätdejting exempel 2018-06-08
nätdejting happy pancake dejta facebook 37

dejting sajtovi srbija internetdejting presentation HÄRNÖSAND Kommunalrådet Fred Nilsson (S) har skapat nya rubriker på grund av sin klädkod. Men den här gången ska det ha varit en medveten aktion. ”Det var en markering av mig”, säger han till dejta grannen weizen.

dejting otrogen test Den socialdemokratiske toppolitikern Fred Nilsson, 67, kritiserades för två år sedan då han tog emot kryssaren M/S Birka med kepsen bak-och-fram. På Twitter reagerade bland andra Moderaternas riksdagsledamot Lena Asplund, Sollefteå, som skrev:

dejten dvd filmer ”Nu kommer jag irritera många, att som kommunalråd ta emot ett stort kryssningsfartyg med bakåtvänd keps, inte ok!”

dejtingsajter som är gratis online Nu har Fred Nilsson gjort det igen – fast med glimten i ögat. Och även vid det här tillfället var det i samband med att en Birka-kryssare lade till vid Härnösand.

dejta en vattuman datum – Den första gången hade jag ingen tanke på hur kepsen var placerad eftersom jag anlände i min cabriolet. Men när jag nu blev fotograferad igen så vände jag medvetet på den, säger Fred Nilsson till varningstecken nätdejting tips.

dejting helt gratis youtube Han förklarar varför:

definition date d octroi – När Lena Asplund går ut och gör sak av det ville jag markera mot alla som pratar illa om sina politiska motståndare. Principiellt tycker jag att många fler ska skydda huvudet. Min läkare uppmanar mig att bära huvudbonad eftersom jag har ett förstadium till hudcancer. Min 90-åriga mamma har läst tråden på Facebook. Hon skickade ett sms och tyckte att den var rolig.

gratis nätdejting sverige lista Fred Nilsson, kommunalråd i Härnösand. Foto: Flickr

dejta ungdom ordförande  

gratis dejting i mobilen gratis dejtingsajt personlighetstest intervju Inte populärt bland väljarna

dejta online gratis kärlek På sociala medier bemöts dock Fred Nilssons tilltag mestadels negativt.

dejting för hbt frågor En läsare skriver:

dejta svenska tjejer rhodos ”Överlag, tycker jag att det är högt opassande att ha en keps bak och fram, samma vad det är för en person!!! Men att som Fred Nilsson gör, tycker jag inte är ok. Han borde ha ett bättre omdöme!!! Hur han klär sig privat, är hans ensak, men ska man representera en kommun, stad, eller vad det nu än är, så finns det faktiskt klädkoder!!!”

bra date tips stockholm En annan konstaterar i samma dejtat 3 månader gratis:

kulturell dejtingsida exempel ”Barnsligt. Oavsett vad ska väl politiker föregå med gott exempel.”

dejta med iphone Alla är dock inte negativa. En läsare skriver:

telefon dejting exempel ”Ni måste skämta, vad fasen spelar det för roll att han har kepsen bakåfram, eller för den delen har skäggstubb.”

dejtingsidor norge yr Fred Nilsson betonar att han följer proper klädkod på plats i kommunfullmäktige.

dejtingsida indie game – Alltid kavaj, men inte alltid slips där, om än ofta, säger han.

pannkakan dejting jämtland

dejting i luleå umeå Det är inte bara Fred Nilsson som har som vana att vända kepsen bak-och-fram. Äldre läsare minns säkert filmen Over the Top från 1987 med Sylvester Stallone och Robert Loggia (Psycho II, Scarface) i huvudrollerna. Inför tävlingsmomentet hade Stallone som ritual att vända på kepsen, något som gav honom extra styrka.

dejting helt gratis – Jag känner mig som en annan person, jag känner mig som en lastbil, som en maskin, säger Stallone i filmen om det lite udda greppet.

dejta vegan recept

dejta umeå energi Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajter för gifta mig Mer från Nyheter Idag